lunes, 20 de mayo de 2013

Pastís de poma i galeta

Pastís exquisit i subtil en els seus sabors, que ens transporten a la nostra infantesa. Una sublim combinació d'elements en la que la poma caramelitzada, cuinada lentament al foc, marida a la perfecció amb la galeta. Sabors de la cuina tradicional amb un aire de innovació i modernitat, on el cruixent de la galeta i la tendresa de la poma fan un joc de textures que es mesclen armoniosament a la boca.

Ideal per compartir després d'un dinar  o per berenar, acompanyada d'una beguda freda o calenta.

Exquisita tarta sutil en sabores, que nos transportan a nuestra infancia. Una sublime combinación de elementos en la que la manzana caramelizada, cocinada a fuego lento, marida a la perfección con la galleta. Sabores de la cocina tradicional con un aire de innovación y modernidad, donde el crujiente de la galleta i la suavidad de la manzana hacen un juego de texturas que se mezclan con armonía en la boca.

Ideal para compartir después de una comida o merienda, acompañada de una bebida fría o caliente.





1 comentario:

  1. Pero qué buena!! Lo digo yo, y mis compis del hospi con l@s que compartí un trocito...mmmmnnnnn!!

    ResponderEliminar