viernes, 11 de octubre de 2013

Tarta fondant burlesque

 La meva germana ha fet 40 anys i em va demanar una tarta de xocolata amb xocolata i més xocolata!!!!! La ornamentació la va deixar al meu gust i vaig donar moltes voltes fins que em vaig decidir per fer una tarta amb el blanc i negre de base i amb alguns tocs de vermell amb les flors i espelmes i el toc de glamour amb les plomes. 

Així que va sortir un pastís al que les meves amigues de l'ànima van batiar com burlesque. Li vaig donar una mica de brillo al fondant negre i vaig deixar en mate el blanc, conseguint així un efecte més "chic". La coca estava trufada amb un toc suau a la vegada que atrevit de pebre bo i emmig un frostink de nata amb xocolata amarga, ametlla cruixent i un toc de canyella. Va ser tot un èxit!

Molts d'anys germaneta!!!



 Mi hermana ha hecho 40 años y me pidió una tarta de chocolate con chocolate i más chocolate!!!!! La decoración la dejó a mi gusto y de di muchas vueltas hasta que me decidí por una tarta con el blanco y el negro de base y con unos toques rojos con las flores y velitas y con un toque de glamour con las plumas.

Así que salió un pastel al cual mis amigas del alma lo bautizaron como burlesque. Le di algo de brillo al fondant negro y dejé en mate el blanco, consiguiendo así un efecto más "chic". El bizcocho estaba trufado con un toque suave a la vez que atrevido de pimienta y en medio un frosting de nata con chocolate negro amargo, almendra crujiente y un toque de canela.

¡¡¡Felicidades hermanita!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario