Avui en David ha gaudit amb els amics de la classe del seu pastís d'aniversari. A la seva aula hi ha nins que tenen intoleràncies al gluten, a la lactosa i a la proteïna. Per això li hem fet un pastís ben saborós i bonic, però tenint en compte aquestes ressenyes. El fondant de damunt no estava aferrat a la massa, i així es pot retirar més fàcilment i sense interferir en res. Per cert, tot el que veieu es pot menjar, nino inclòs.
Com que en David feia 4 anys, a la camiseta hi duia aquest nombre, i el nom l'hem posat a la base del pastís. A Fond'Art ens agrada fer d'aquestes tendres ocasions una dolça realitat, i sembla que l'hem encertada, ja que la seva mare ens ha fet arribar que el pastís ha agradat molt.
David ha disfrutado hoy con los compañeros de clase de su pastel de cumpleaños. En su aula hay niños con intolerancia al gluten, a la lactosa y a la proteína. Por ello le hemos hecho un pastel muy bonito y sabroso, pero teniendo en cuenta todo esto. No hemos pegado el fondant de la cubierta a la masa del pastel para que pudiera retirarse más fácilmente y no supusiera un problema. Por cierto, todo lo que veis es comestible, muñeco incluido.
Ya que David cumple 4 años, en la camiseta lleva este dorsal y hemos puesto su nombre en la base del pastel. En Fond'Art queremos hacer de estos tiernas ocasiones una dulce realidad, y parece que hemos acertado ya que su madre nos ha dicho que el pastel ha gustado mucho.
No hay comentarios:
Publicar un comentario